س.ح
عنوان :

نوع سرلاک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من الان چندروزه میخاستم با شما صحبت کنم ولی متاسفانه موفق نشدم دختر من تحت نظر شماهستش الان وارد 4ماه شده و شما فرموده بودید سرلاک بدون شیر بدم چون مشکل عدم تحمل لاکتوز داره ولی متاسفانه هر داروخانه رفتم نداشت ولی یه داروخانه بهم سرلا ک داد ولی روش نوشته حریره بادام حالا میخاستم بدونم میتونم بهش بدم و سوال دوم اینه که غذا که به دخترم میدم حالت تهوع بهش دست میده اصلا نمیخوره چیکار کنم خوب بشه و سوال 3 اینه که قطره ویتامین توتالش تموم شد ولی من دوباره براش خریدم و داره مصرف میکنه مشکلی که نداره و سوال آخر شبها هر 1 ساعت یه بار بیدار میشه و شیر میخاد و میخام آروغ بگیرم خودشو میکشه عقب و نمیزاره و آروغ نزده میخابه و تو خاب ناله میکنه و جدیدا هم پشت گردن و بعصی از قسمت های بدنش پوستش خشکی زده چیکار کنم ممنونم از راهنماییتون ببخشید خیلی طولانی شد

سلام
خیر بادام برای کودکان ریفلاکسی مناسب نیست
سرلاکدختی بدون شیر در سایت های غذای کودکان و هایپر مارکت ها و برخی سیسمونی فروشی ها عرضه میشود

علائم ذکر شده نربوط به تشدید اسپاسم و اسید معده است که نربوط به تغذیه بیش از حد با شیر . گرما و نیاز به افزایش یا تجدید دارو های کودک خواهد بود
فاصله شیر و غذا باید حداقل 2/5 ساعت باشد تا کودک غذا را بپذیرد در غیر اینصورت تهوع خواهد داشت اگر نتوانستید میزان شیر و فاصله غذا را مدیریت کنید باید غذا را قطع کنید و مجدد دو هفته بعد امتحان کنید , لعاب برنج , بادام و شیر گاو نباید استفاده شود .
تجدید ویتامین ها اشکالی ندارد