ح.ا
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر پسر چهارساله و نیمه ام از بدو تولد رفلاکس شدید داشت از سه سالگی تحت نظرتون بود ک دیگه داروهاشو قطع کردید خیلی بهتر شده بود البته هر چند وقت یک بار بالا میاورد ولی الان سه روزه غروب ها میگه دارم بالا میارم حواسشو پرت میکنم خوب میشه بعد پنج دقیقه و دیگه بالا نمیاره علتش همون رفلاکسه؟ یا ممکنه آنفولانزا تیپ A باشه ؟ هیچ مشکل دیگه ای نداره خداروشکر چون میگن تهوع هم باهاشه خیلی استرس دارم

سلام
میتواند علائم اولیه ویروس یا مربوط به آلودگی هوا باشد ولی برگشت خفیف علائم ریفلاکس تا 5 سالگی غیر عادی نیست . علائم را کنترل کنید واز شربت گاویسکون و اندامین برای کنترل آن روزی دوبار 4 سی سی میتوانید استفاده کنید
درصورت تداوم علائم بیش از دو هفته لازم است از نظر التهاب معده بررسی مجدد شود