س.ج
عنوان :

جواب آزمایش حساسیت

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید شیرخواری 8 ماهه دارم که تحت نظر شما با تشخیص ریفلاکس و احتمالا عدم تحمل گلوکز می باشد آزمایش رست و حساسیت غذائی را انجام دادم با توجه به نتیجه آزمایش از چه شیر خشکی به غیر آپتامیل پپتی می توان استفاده کنم در حال حاضر نئوکیت میخوره و در تغذیه اش میتونم تخم مرغ و نون و مغز ها رو استفاده کنم؟!با تشکر

سلام
مواردی که کلاس 3 و 2 دارند باید از رژیم کودک حذف شوند
عدم تحمل لاکتوز وجود دارد ولی حساسیت به کازیبن شیر ندارد
از شیرهای آل اف , گلدن گات و ایزومیل میتوانید ابتدا با حجم کم استفاده کنید واگر کهیر, اسهال , درد شکم و خون و بلغم داخل مدفوع نبود بتدریج افزایش دهید

نان بدون سبوس و مغزها اشکالی ندارد