س.ج
عنوان :

پریود نامنظم بعد ازدواج

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من بهمن ماه پارسال ازدواج کردم. ماه اول بعد ازدواج 11روز تاخیر در پریودم داشتم. بعد اون تامردادماه پریودام تقریبا منظم بود و یکی دو روز این ور اون ور میشد. اما بعد از اینکه 30مرداد پریود شدم پریودم باز عقب افتاد تااینکه رفتم دکتر و امپول زد و 18 مهر و 18 آبان و 5 آذر ب ترتیب تاریخ پریود های بعدیم بود.
میخاستم ببینم چرا پریودم انقدر نامنظمه تاجایی که این اخری هم پریودم تموم که شد 7 روز بعدش بازم پریود شدم.
من در دوران مجردی هم پریودام تک و توک عقب میفتاد. اما نه این همه. تاحالا پریودم ب زودی هم اتفاق نیفتاده بود که این ماه افتاد. مشکل من چی میتونه باشه؟ اگر راهنماییم کنین ممنون میشم. باتشکر

سلام عزیزم باید بررسی هورمونی و سونو جهت بررسی رحم و تخمدان انجام بدید علت خیلی زیاده باید هر کدوم بررسی بشه...درصورت اضافه وزن رژیم و ورزش ب بهبود شرایط کمک میکنه

راستش اون موقع که پریودم عقب افتاد و رفتم دکتر که امپول بنویسه معاینه کردن و گفتن کیست و تخمدان اینا ندارم. گفتن اگه بازم ب تاخیر افتاد برم آزمایش بنویسن اما حالا که زودتر پریود شدم بنظرتون نیازی هست برم آزمایش بنویسن؟ اضافه وزنم ندارم.

بله گلم حتما هم تاخیر هم زودتر پریود شدن ارزیابی نیاز داره

خیلی ممنونم خانوم دکتر لطف کردین ❤❤❤