ک.م
عنوان :

تب و لرز و دل درد شدید

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مقدادی عزیز.کارن 4سال و نیم با وزن 19 کیلو هست. پسرم به دلیل سینوزیت و سرفه های خلط آور سبز تا روز شنبه 2 آذر کو آموکسی کلاو مصرف میکرده که البته همچنان سرفه ها ادامه دارد و اسپری سبز و شربت سینه مصرف میکرد. شنبه شب (2 آذر) دوباره به پزشک مراجعه کردم داروهای قبلی+قرص acc (روزی 1 عدد) و شربت تایلوفن به داروهای قبلی اضافه شد.از دوشنبه شب(4آذر) متوجه تب و لرز کارن شدبم(تب 38 درجه) و سه شنبه هم ادامه داشت که با استامینوفن تب رو کنترل کردیم ولی شروع علایم دل درد همراه با باد گلوهای زیاد،یبوست و بی اشتهایی و آبریزش شدید داشت.چهارشنبه شب(6آذر) تب شدیدتر شد و 39/5 درجه بو که با شربت بروفن و پاشویه کنترل شد.مجددا پنج شنبه بعدازظهر به دکتر مراجعه کردیم که تجویز زاکسیم هر 12 ساعت دادند و قرص آمپرازول 20 گریپ واتر هر 6 ساعت، پود کیدی لاکت 1 شاسه،شربت رانیتیدین صبح و شب و شربت تایلوفن هر 8 ساعت 6 سی سی متاسفانه تب همچنان ادانه دارد(با استامینوفن کنترل میشود حدود 38/5) ک دل درد و باد گلوهای بلند نیز ادامه دارد.تا قبل از مصرف زاکسیم یبوست شدید داشت بعد از مصرف شکم روزی 2 بار معمولی کار میکند و باز هم اذعان دل درد دارد.
شایان ذکر است:
1-به پیوست آزمایش انجام شده در 5شنبه ضمیمه میباشد.
کارن تا 14 ماهگی مشکل آلرژی به شیر گاو(شیر آپتامیل پپتی مصرف میکرد) و ریفلاکس شدزد داشت که تحت نظر و درمان جنابعالی بوده است

سلام
این علائم مربوط به آنفولانزا است
اگر واکسن آنفولانزا را تزریق نکرده اید حتما کپسول های امورل 100 تا تانی فلو 75 باید برای کودک روزانه دو عدد تا 5 روز شروع شود
سایر علائم باید علامت درمانی شود
اسنری بینی نازونکس روزی دوبار و اسنری سروتاید 125 روزی سه بار تا برطرف شدن آلودگی غذا و قطع سرفه ها
کنترل تب با دارو های خوراکی و در صورت لزوم و تب بیش از 3 روز درمان با سرم آپوتل و سفتریاکسون
رژیم اسهالی
مترونیدازول و سفکسیم برای 7 تا 10 روز هر بار 4 سی سی روزی دوبار
قطره راننوفلور یا پودر سابولار روزی یک بار یک ساشه تا 10 روز
شربت گاویسکون و رکولیک نیز برای درد شکم روزانه دو تا سه بار 4 سی سی معنی ندارد

درصورت درد شکم شدید و مقاوم یا بی حالی شدید و یا خون در مدفوع یا تنگی نفس لازم است کودک است آنفولانزای A را انجام دهد و در مواردی نیاز به بستری خواهد بود .