م.پ
عنوان :

لک صورت و لب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام قسمتی از لب و بالای لب من هر ماه میخارید و ورم میکر بعدش هم جاش سیاه شده و مونده. رفتم دکتر گفتن آلرژیه دارو دادن. حالا با جاش مشکل دارم. چکار کنم ؟ چندین ماهه شاید حدود یه سال برا همین جاش انگار خیلی عمیقه ترتینوئین میمالم شبها ولی فایده نداشته تا الان

سلام به نظر میاد که واکنش به دارو هست،دارویی هست که قبل از متورم شدن صایعات استفاده کنین،آنتی بیوتیک؟مسکن؟

دارو نه! دکتر آلرژی بهم گفتن به هورمون پروژسترون بدنم آلرژی پیدا کردم. چون همزمان با دوران عادتم هست و تنبلی تخمدان داشتم! الان لتیزن میخورم و وقتی شروع میشه پماد هیدروکورتیزون میزنم کمتر میخاره و ورم میکنه. مشکلم جای سیاهیه که باقی مونده. دو ماهیه ترتینوئین میمالم شبها چند بار پوسته شده ولی از بین نرفته . رو لبم هم هست که نمیشه هر پمادی رو استعاده کرد
میخوام از سیب زمینی استفاده کنم براش! خوبه؟ یا باید لیزر بشه؟! یا پماد روشن کننده فایده داره؟

ضایعه لب شما قویا به نفع واکنش به دارو هست،ممکنه دارویی باشه که به نظر شما اهمیت نداشته باشه و یادتون نباشه، از امروز هر دارویی که حتی برای سردرد یا سرماخوردگی میخورین رو توی تقویم یادداشت کنین تا با ایجاد مجدد ضایعه و ملتهب شدنش ببینیم چی عاملش هست، جای این صایعه هم به مرور برطرف میشه به شرطی که مجددا ملتهب نشه،لیزر و لایه بردار که اصلا کمک نمیکنه،روشن کننده تا حد کمی کمک کننده اس

دقیقا روز اول پریود میزنه. ولی اولین باری که زد نمیدونم براچی بود! بعد از چند بار که پشت هم ورم کرد و خوابید! افتاد به روز اول پریود. پس میگید حساسیت به هورمون نیست؟! مطمئنید جاش میره؟ !!
من دارو فلوکستین و ریسپریدون استفاده میکردم ولی خیلی ساله استفاده میکنم این اتفاق یکساله حدودا. و البته من فکر میکردم تبخاله چون چندروز قبل از اولین بار یکی از اقوام تبخال زده بود ولی من ارتباطی باهاش نداشتم در حد دست دادن شاید گفتم شاید در اثر دست دادن یا ظرف و ایوان باشه که دوباره گفتم ظروف که مشترک نبوده و برای استفاده بعد شسته شده! ولی گفتن تبخال نیست

نه تبخال که نیست،نظر من همونه،قبل از پریود دارویی مصرف

نخیر
نمیدونم چکار کنم!
لتیزن رو مصرف نکنم دیگه؟

احتمال اینکه این واکنش به خاطر لتیزن باشه خیلی کمتر از دو داروی دیگه ایه که استفاده میکنین یعنی فلوکستین و رسپریدون، با پزشکتون مشورت کنین اگه امکانش هست داروهاتون رو مدتی قطع کنن، اگه ضایعه ملتهب نشد یعنی به خاطر همون داروها بوده،البته تاکید میکنم که قطع داروهاتون رو با نظر پزشک انجام بدین و خودتون داروها رو قطع نکنین به هیچ وجه

لتیزن رو برای همین ضایعه دکتز بهم داده
باشه ممنون از راهنماییتون