پ.ق
عنوان :

جوش ولک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مادرم 65 سالشه و فسار خون داره وگاهی دارو نیخورت وکمی گشادی دریچه قاب والبته یک زمینه حساسیتی به ادویه و گرمیجان و فصل داره اخیرا روی دستش جوشهای ریز میزنه بعد میخاره وبعد جای خارش کبود وسیاه میشه لطفا بفرمایید چکار کنیم که جوش نزنه ولکها بروند

با سلام و احترام
بیمار شما به احتمال قوی مبتلا به بیماری پوستی لیکن پلان هستند که خطر و واگیر ندارد و هیچ ارتباطی با داخل بدن هم ندارد و فقط پوستی است و جای نکرانی ندارد. علت دقیق بیماری مشخص نیست ولی به دلیل بد کار کردن سیستم ایمنی ایجاد میشود . البته تشخیص قطعی با معاینه و گاهی نمونه برداری پوست هست.
برای درمان پماد کلوبتازول شبی یک بار روی ضایعات خارش دار و یا قرمز زده شود. و قرص ستیریزین شبی یک عدد استفاده شود. بعد از مدتی ضایعات بصورت لک قهوه ای با سیاه در میاد. در این حالت ضایعه بهبود یافته و روی این لک ها نباید پماد رو ادامه بدید. لک ها خودبخود برطرف میشوند ولی ممکن است تا 6 ماه طول بکشه.
چون بیماری وابسته به دستگاه ایمنی هست، احتمال عود هم دارد خصوصا اگر فرد استرس داشته باشد. پس سعی کنید استرس نداشته باشند و اگر عود کرد مجدد میتوانید از همین داروها استفاده کنید.
اگر خدای نکرده ضایعات خیلی زیاد شد یا زخم دهان ایجاد شد، حتما برای ویزیت حضوری مراجعه بفرمایید.

🙏
ضمن تشکر جای زخم یا سوختگی سطحی بصورت لک زمان زیادی روی پوستشون میمونه علتش چی میتونه باشه

بعد از هر التهاب یا قرمزی، به دلیل آسیب لابه های پایینی پوست، لک ایجاد میشه. این حالت در پوست های سبزه و بعضی افراد مستعد از نظر ژنتیکی شایعتر و شدید تر هست...
با گذشت زمان بهتر میشه ولی میشه کرم روشن کننده مثل آزلادرم روزی 2بار روی لک استفاده کرد که البته بین 6 ماه تا یکسال نیاز به مصرف برای دیدن اثر هست

🙏