س.ج
عنوان :

حساسیت غذایی

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام و خسته نباشید ،شیرخواری 8 ماهه دارم که به دلیل ریفلاکس دارد در دوران نوزادی زمانی که شیر مادر میخورد به طور مداوم دانه های قرمز بر روی صورت زده میشد که گفتند احتمالا حساسیت به پروتیین گاوی دارد ،در خال حاضر شیر خشک نئوکیت میخوره با توجه به اینکه با شروع غذاهای کمکی همچنان بعضی از علایم آلرژی مثل خارش چشم و بی قراری داشت ،تست حساسیت انجام دادم که جواب آزمایش را براتون إرسال میکنم با توجه با این جواب آزمایش چه اقدامی باید انجام بدم و اینکه این حساسیت بع غلات همون بیماری سلیاک می باشد؟!آیا این حساسیت ها با أفزایش سن از بین میرود ؟ضمنا میخواستم بدونم ار کجا میشه فهمید که شیر خوار مشکل عدم تحمل گلوکز داره؟!

سلام حساسیت رو به موادی که علامت زدند داره و فعلا بهش ندید .
خیر حساسیت به غلات بیماری سلیاک نیست

عدم تحمل گلوکز باعث اسهال مزمن میشه

آیا اسهال طولانی داره و وزن هم نگرفته؟؟

احتمال اینکه این حساسیت ها از بین بره وجود داره؟!میتونم از گندمًسیاه استفاده کنم ،؟!نان هم میتونم بهش بدم،؟! تا 2 ماه اول که شیر مادر میخور روزی 7 تا 8 نوبت اسهال بود ولی وزن گیری خوبی داشت از ماه دوم به بعد شیر خشک آپتامیل پپتی میخورد و الان هم نئوکیت دچار یبوست و روزی یکبار دفع داشته ، الان همچنان باید از شیر خشک بدون لاکتوز استفاده کنم ؟!و لبنیات هم استفاده نکنم ؟!

سلام بله ممکنه حساسیت برطرف بشه
ولی بعد یک سال امتحان کنید .گندم سیاه هم بعد یک سال
یبوست نیست الان این روزی یک بار اگر سفت کار نمیکنه طبیعیه
شیر خشک بدون لاکتوز نیازی نیست مگه برای نفخ شکم خودتون