س.ع
عنوان :

جوش کمر و روزنه باز پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام من از داروی جلوگیری و سیپروترون و قرص چربی خون استفاده میکنم اما هنوز جوشهای کمرم خوب نشدن و جوشهای چرکی و قرمز روی بازو و کمرم دارم البته منافذ پوست صورتم باز شده که ظاهر زیبایی نداره میخواستم بپرسم برای درمان کمرم و پوست صورتم باید چکار کنم

باسلام ، اگر علت جوش هورمونی باشد این داروها که مصرف می کنید مفیداست ولی اگر جوش علت هورمونی نباشد باید داروی اختصاصی جوش و انتی بیوتیک مصرف کنید