آ.ف
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام
از پاسخگوییتون ممنونم فرمودین دخترم باید رژیم بدون لاکتوز رو رعایت کنه میشه بفرمایید دقیقا چه موادی رو نباید بدم؟بادام رو فرموده بودین قبلا سایر مغزیجات چطور ؟اگر امکانش هست سایر مواد حاوی لاکتوز رو بفرمایید
سوال بعدی اینکه بعد از قطع شیر مجاز به دادن شیر خشک رژیمی هستم ؟اگر جواب مثبت بود چه شیری ؟
عدم تحمل لاکتوز آیا خوب میشه ؟

سلام اغلب موارد عدم تحمل لاکتوز قبل از دو سالگی بهبود نیابند

موارد ارثی در بزرگسالی نیز به صورت درد شکم هنگام مصرف شیر خود را نشان میدهد