ف.ک
عنوان :

پریودنشدن

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام من چهارروزازپریودیم گزشنه بودکه دوتاپروستروژن 50زدم وبعدازچهارروز رفتم داروخانه وبه اشتباه امپول دپومدروکسی دوعدد بهم داد که تودوروزتزریق کردم وهنوزبعدازدوماه پریودنشدم درضمن یک هفته بعدازامپول دپو بازپنج تاپروستروژن 50زدم والان دوماه گزشته وپریودتیست ودرضمن تمام ازمایشات هورمونی رفتم نرمال بوده و سونوگرافی هم نرمال بوده وضخامت 11هست والان هم رفتم حضوری دکتر بهم اچ دز داده گفت یاصبرکن سه ماه تموم شدبخور یاعجله داری الان ده تادونه بخور چکارکنم

سلام،علت پریود نشدن شما استفاده از دوز بالای پروژسترون بوده،دپو نیمه عمرش حداقل سه ماه است،به اضافه اینکه شما دوتا دپو و باز پروژسترون زده اید و این سه ماه میتواندطولانی تر هم شود،پس باید یا صبر کنید،یا اینکه یک ترکیب استروژنی ،که شاید HDمناسب تر باشد یا استروژن کونژوکه همراه HDحداقل برای دو دوره مصرف کنید،البته به خاطر خطری که در افزایش غلظت خون ترکیبات استروژنی دارد،و ممکن است باعث انعقاد خون در پا یا ریه شود،در صورتی که سابقه ژنیتیکی بیماری انعقادی،یا دیابت یا فشارخون .... ندارید میتوانید از این ترکببات تستفاده کنید،ولی شاید بهترین کار انتظار باشد

منتظرمیمونم تا سه ماه وشایدبیشترهم بعد اگرنشدم اچ دی میخورم خوبه؟
دکترسونوخوبه؟

بله سونو گرافی که عنوان کردین خوبه،و اگه دقیق ضخامت گفته باشه شاید به سه ماه هم نکشد و پریود بشوید،فقط ازمایش حاملگی منفی بوده قبل دپو؟در ضمن چند سالتون است؟

اره قبل دپو وبعددپوازمایش منفی بوده وسنم 37ساله
دکتر اون ضخامتی که باعت سرطان میشه ندارم میزنم اینترنت چیزای وحشتناک بالامیاد

خوبه،به نظر من صبر کردن بهترین گزینه است،اگر نشدید،HD بخورید ولی دوره ای یعنی 21 روز مصرف و 7 روز استراحت،اگه با HDهم نشدید،میتوان به 10 روز اول استروژن هم اضافه کرد،بعد اگه نشدید دیگر باید از لحاظ یائسگی زودرس بررسی شوید،که با این ضخامت کمی بعید است،واگر شدهرباشید باید حتما نمونه گیری از رحم انجام شود.

ازمایش یایسگی دادم نرمال بوده
یعنی اگرپریودشدم نمونه بگیرم
دکترمن حضوری رفتم دکترگفت ده روزکافیه اچ دی بخوری بعدقطع کن چکارکنم
اهان الان متوجه شدم یعنی اگریایسه شده باشم نمونه بدم؟ درسته؟

بله یعنی اگر ازمایشتان نشان دهنده یائسگی بود،چون این ضخامت برای یائسه زیاد است باید نمونه گیری بشه که شما گفتید نرمال است،در مورد HDهم ممکنه با 10 روز خوردن جواب بده ولی ممکنه بعدش پریودتون تا مدتی نامنظم بشه،حسن دوره ای مصرف کردن اینه که ،سیکل ها را از دوباره تنظیم میکنه،حالا اگه دوره اول رو خوردید و پریود شدین ،میتوان از LDدر دوره بعد استفاده کرد که استروژن اش کمتر باشه،روش خاصی وجود نداره و اینکه هر کس چه جور توصیه کنه کاملا سلیقه ای است.

دکتر بااین ضخامت سرطان نگیرم

نه عزیز،ولی اگه مشکلت ادامه پیدا کنه باید نمونه گیری بشید

یعنی چی مشکلم ادامه پیداکردیعنی درچه صورت نمونه بدم میشه یکم توضیح بدین نگران شدم

ای بابا،قرار نیست که همه مبحث زنان را اینجا توضیح بدم،گفتم که الان مشکل ندارید ،ولی اگر مکرر پریودتون عقب افتاد،باید نمونه گیری کنید،چونممکنه عقب انداختن پریو مکررا باعث تغییرات پیش سرطانی شود.

اهان مرسی ببخشیدنگران شدم بعددکتر بنظرتون یک دوره اچ دی خوردن بهتره وزودترپریودمیشم یاهمون ده روز میخوام زودترپریودبشم وزودترجواب بگیرم
بعددکترشرمنده مثلا الان بااین امپولها احتمال داره تاچهاریاپنج ماه پریودنشم واینکه منتظر بمونم اشکالی نداره؟

گفتم که مشکل ندارید ،ولی اگر مکررا عقب انداختن پریودتان ادامه پیدا کرد،باید ارزیابی بشین ،چون عقب انداختن مکرر پریود ممکنه یکسری تغییرات در سلولها ایجاد کنه که اگه درمان نشه ،تبدیل به سرطان به مرور زمان بشه.

یعنی الان چهارپنج ماه عقب افتاد اشکال نداره؟
دکترمگه علایم سرطان خونریزی نیست؟ببخشیداینقدسوال میکنم

کی به شما گفت سرطان داری،قرار ام نیست اینجا کل مبحث زنان توضیح داده بشه ،شما جواب سوالتون و علایم هشدار رو شنیدید،در صورت ادامه مشکل مراجعه داشته باشید.