و.چ
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر 5.5 ماهه دارم که به خاطر رفلاکس غذای کمکی رو از 4 ماهگی شروع کردم میخاستم بدونم از کی میتونم تخم مرغ رو براش شروع کنم ؟؟اخه میخام ببینم برای تزریق واکسن انفولانزا به تخم مرغ حساسیت داره یا نه؟؟واینکه ایا هنوز دو هفته دیگه مونده 6 ماهش کامل بشه میتونم الان واکسن بزنم؟؟برای تقویت سیستم ایمنی هم چه مکمل یا شربتی در این سن میتونم بهش بدم که سیستم ایمنی شو تقویت کنه و در برابر بیماری ها مقاوم باشه

سلام قطره ایموسنس روزی 10 قطره میتوانید بدهید
زرده تخم مرغ از ماه 5 اشکال ندارد اگر بعد 3 روز کهیر نزد میتوانید واکسن آنفولانزا را بزنید

🙏