ف.ع
عنوان :

وزن گرفتن

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام اقای دکتر پسرم 12ماهه باوزن 7کیلو*****900گرم که وزن تولدش 2کیلو850گرم بود از اول از شیرخشک ببلاک تغذیه میشد و در ماه11بهش یک ماه ایزومیل دادیم که تو وزن وبیقراری درشب فرقی نکرد و بنا به گفته شما به فوق تخصص گوارش تو تبریز رفتیم وشیرخشک نعوکیت گرفتیم،11روزه هست نعوکیت را میدیم باز فعلا تو شب ها کمی نا ارام هست گریه نمیکند فقط 5دقیقه میخوابد بعد یهویی به پهلوی چپ و بعد از 5دقیقه به راست،خلاصه چیزی اذیتش میکند ومن یقین دارم این چیزی که اذیتش میکند نمیگذارد وزن بگیرد،(داروهاش هرشب دوسیسی زادیتین،10گرم نکسیوم)هستن همیشه هم پشت سر و دماغشو میخوارونه هرروز یک یا دوبار دفع داره که شل مانند طبیعیست،
1)اقای دکتر میدونیم مثلا ایزومیل برپایه سویاست،و ببلاک برپایه شیرگاو،اقای دکتر نعوکیت برپایه چیست ممنون میشم اگر درموردش توضیح بدهید
2)نکسیوم که 10روزه بهش میدادیم تمام شده ایامیتوانم بهش امپرازول اولتاپ که در دسترس هست بهش بدم؟اگر میتونم بدهم چقدر وچه زمان بهش بدم صبح وشب؟اخه پسرم فقط نمیدانم چرا تو شب ها ناارام هست تو روز ها یا خواب عصرانه خیلی راحت هست وبیقراری ندارد تعداد گرانول های اولتاپ امپرازول راشمردم تقریبا 170تا200گرانول هستن
3)اقای دکتر تاکی یاچند هفته میتونم اثار شیرخشک نعوکیت را مشاهده کنم
4)اقای دکتر شیرخشک نعوکیت ایا کلسیوم دارد؟میترسم پسرم به علت اینکه لبنیات گاوی راحذف کردیم کمبود کلسوم پیداکند وایا میتوان بههش به جای ویتامین اد بهش د3بدم وتاچه مدت

سلام شیر خشک نیوکیت از شیر گاو هست ولی تغییرات خیلی تخصصی روش انجام داده شده الرژی ایجاد نمیکنه. و تخصصی ترین شیر در دنیا هست.
بله میتونی اولتاپ بدی دو بار در روز بده .یک سوم کپسول روزی دو بار
صبح و شب

کلسیم هم داره نگران نباشید . ویتامین دی 3 تا پایان دو سال بدید روزی 400 واحد
تا حدود یک ماح حداکثر اثر شیر را میبینید

ممنون از لطفتون،اقای دکتر طرز استفاده شیرخشک نعوکیت هم مثل سایر شیرخشکهاست دیگه؟چون روش کلا انگلیسیت متوجه نشدم یعنی وقتی میخواییم 90سیسی بگیریم 3پیمانه میریزیم بعد میدیم میخوره
بعد اقای دکتر قطره( د3 اولترا)یک درمیان بدیم دیگه چون وقتی اد میدادیم،یک درمیان مولتی ویتانین واد میدادیم وحالا یک درمیان مولتی ویتامین و یه روز قطره د3بدیم؟ود3هم یک میلی یعنی 25قطره بدیم دیگه

عکس ویتامینش بفرستید ببینم چقدر د3 داره

در صورت اشنایی با پودر اهن فرامکس،،میخواستم نظرتون درمورد این اهن بپرسم که پسرم که رفلاکس پنهان داره این اهن براش خوبه؟ یا درصورت صلاحدید و موجود در داروخانه ها قطره اهنی معرفی کنین که هم جذبش خوب باشه وهم گوارش و هم دندان هاشو سیاه نکنه
🙏
بعد اقای دکتر زادیتن را که 15روزه میدهیم ادامه بدیم؟؟پسرم سرفه کمی خس خس سینه و خوارش پشت سر دارد
🙏

سلام قطره ویتامین دی که فرستادید روزی 15 قطره کافیه

اگر علائم حساسیت ادامه داره یا شدیده شربت زادیتن را تا یکماه ادامه بدید