ش.ر
عنوان :

نخوردن شیر

متخصص بیماری های کودکان
باسلام اقای دکتر پسرم ماه پیش پیش شما ویزیت شد وشما تشخیص دادید که رفلاکس پنهان درجه 3 داره و دارو زادتین سگا گریپ وافشره نعنا تجویز کردید الان یه هفته پسرم تمایلی به شیر خوردن نداره موقع شیر خوردن سرش رو به عقب میکشه و شیشه شیر میک نمیزنه الان باید چیکار کنم خوابش هم خیلی زیاده
بردم پیش دکتر دیگه قرص نکسیوم 20 تجویز کردن نصف صبح با اب حل بشه بدم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم خیلی نگرانم

سلام
شیر نخوردن در بیداری از علائم ریفلاکس معده و برای کاهش اسید معده است
دارو های انتی اسید مانند رانیتیدین و گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی
شیر دهی در محل خنک و ساکت و بدون نور
شروع غذای کمکی از ماه پنجم

توصیه میشود