م.ا
عنوان :

تب کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام. دخترم 10 ماهه. از دیشب تب داره ولی خیلی شدید نیست. وزن 7 کیلو
با قطره استامینوفن تب پایین نیامد
شیاف استامینوفن 125 اطفال یه بار ساعت 11 صبح زدم. حال عمومیش خوب بود و بی حال نبود و اشتهاش هم کم نشده و هیچ علائم آبریزش و ... نداره. ولی بعد از 6 ساعت که اثر استامینوفن رفت دوباره تبش بالا رفت و بی حال شد. مجدد شیاف براش زدم
بنظر شما این تب بخاطر عفونت گلو یا سرماخوردگی است؟ چه دارویی باید مصرف کند؟ چه غذاهایی مناسب است؟
علائم گرفتگی بینی و آبریزش بینی و سرفه و ... ندارد
دخترم عدم تحمل لاکتوز و رفلاکس دارد
آقای دکتر دخترمو بردم درمانگاه، دکتر معاینه کرد گفت گوش و گلوش مقداری قرمز هست و داره سرماخوردگی شروع میشه
گفت هر 4 ساعت شیاف استامینوفن، اگه افاقه نکرد شربت ایبوبروفن. و شبی دو سی سی شربت نئوتادین (لس لوراتادین) براش تجویز کرد
گفت اگه چرک و علائم سرماخوردگیش شروع شد و یا اگر تا جمعه تبش ادامه پیدا کرد شربت آزیترومایسین خارجی شروع شود
شما چه تجویزی میکنید آقای دکتر؟

سلام داروهای تجویزی کافی است و اگر بعد از سه روز تب قطع شود و دانه های موستی ظاهر شود مربوط به ویروس روزیولا است اگر سرفه و خلط داشت نربوط به سرما خوردگی ولی اگر تب شدید تر شود یا اسهال و خروسک شروع شود و کودک واکسن آنفولانزا را نزده باشید باید برای انجام آزمایش آنفولانزا و درمان ضد ویروس به اورژانس مراجعه کنید
رژیم غذایی کودک نیاز نیست تغییر کند فقط مایعات بیشتر بدهید