ا.خ
عنوان :

شرح حال کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشین آقای دکتر،ما 1 آبان اومده بودیم از شهرستان خدمتتون، قبلا هم پیش دکتر فلاحی برده بودیم انتوسکپی کردن گفتن التهاب معده و روده ومری داره بعد نمونه برداشتن دادن آزمایش گفت آلرژی غذایی هس تست آلرژی غذایی گرفتن به شیر گاو، گوشت گاو، سویا، گوجه، گردو، بادام و......آلرژی داشت دکتر فلاحی هم نکسیومو موتیلیوم پردنیزولون دادن که پردنیزولونو 1 ماه گفتن بده ولی نکسیوم و موتیلیوم رو چن ماه دادم خیلی فرق نکرد به شما ایمیل دادم گفتین به شیر مصرفی حساسیت داره و قطع شیردهی 2هفته بعدقطع  شیردهی بهتر شد تا 1 ابان اومدیم پیش شما که داروهاشو قطع کردین، گاویسکون، رویال ژلی، کپسول کرون، فولیک اسید، ویتامین دی و مترونیدازول دادین اقای دکتر الان از موقعی که داروهارو میدم اصلا فرق نکرده هیچی نمیخوره گفتین دیگه نیارین الان داروهاش هم رو به اتمامه الان نمیدونم داروهارو باز بگیرم یانه،؟ گفتین وزنو قدش رو هم بگین که 400 گرم هم کم کرده آقای دکتر الان چیکارکنم؟ داروهاش هم تموم شد نمیدونم باز بگیرم یانه شما یه راه بگین گفتین اگه با نکسیوم اشتهاش بهتر بود باز بدین ولی من میترسم داروی خطرناکی هس خواهش میکنم یه راه حل بگین واس بهتر شدن اشتهای پسرم و افزایش وزن و قدش اول خدا بعدا شما من هیچ دکتری رو مثل شما قبول ندارم و میشه مولتی ویتامین بگیرم، اگه صلاح میدونین چه مولتی ویتامینی بگیرم که اشتهاش بهتر بشه؟ و صلاح میدونین نکسیوم رو باز بدم؟ ممنون

سلام
میتوانید نکسیوم را بدون قطع کردن تا دو بار روزانه و بدون محدودیت ادامه دهید
از شربت پیکوویت و اشتها آور کبندر روزی 5,سی,سی میتوانید بدهید
اجبار در تغذیه باعث بی اشتهایی عصبی در کودک نیسدد
رژیم غذایی کودک باید کامل تا حدود 5 سالگی رعایت شود
پردنبزولون در دوره های یک تا سه ماهه برای کودکان آلرژیک با همان دستور,قبلی اشکالی ندارد و زمانی که کودک دختالال رشد دارد بلامانع است