ا.ن
عنوان :

ریفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشین پسرم 3 ماه و نیم دارد و وزنش 5،800 هست باکلوفن 1/4 صبح و 1/4 شب استفاده میکنه شیر از سینه قطع شده و شیرخشک پپنی جونیور میخوره ،امپرازول 10 نصف ساشه صبح ها با شیر قاطی میکنم و میخوره اما به صورت جهشی مایعی شبیه به اب بالا میاره و هرزگاهی شیر بالا میاره در سوال قبلی گفتین از 120 روز میشه غذای کمکی و شروع کرد و به بهبود ریفلاکس کمک میکنه ،از 4 ماهگی میخوام غذای کمکی بهش بدم چجوری و با چی باید شروع کنم و چه مقدار باید بدم؟

سلام
پوره ها . سوپ ها . کته و سرلاک های بدون شیر را روزی دو تا سه بار بحای شیر میتوانید به میزان دلخواه کودک بدهید
لعاب برنج . باران و شیر گاو نباید استفاده شود
فلثلهرسبر و غذا حداقل 2 ساعت و غذا نباید میکس شود فقط له شود
حجم شیر 60 تا 75 سی سی هر وعده