س.خ
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر من نوزادم 48 روزشه و فقط شیر خشک آپتامیل 1 میخوره و شیر مادر نمیخوره
قطره اینفکول روزی 2 یا 3 بار بهش میدادم که هم دل درد نداشت و روزی 4 یا 5 بار هم دفع داشت
الان 3روز هست که در کنار اینفکول بایوگایا هم براش شروع کردم که از اون روز دچار یبوست شده و با آب ولرم و دو قطره روغن زیتونی که بهش میدم روزی یکبار دفع انجام میده و مدفوعش سفت شده
آیا یبوستش به علت بایوگایا هست و قطع کنم ؟ یا نرمال میشه مجدد ؟

سلام آب ولرم روزانه 30 سی سی تا 3 بار در روز . تحریک مقعدی, شیاف گلیسرین ماساژ شکم و پای دوچرخه و قطع بابوگایا برای 5 روز کمک کننده است
اگر با شروع مجدد بایو گایا یبوست مجدد شروع شود از 2 تا 3 قطره استفاده کنید