م.م
عنوان :

فرمول

دکترا حرفه ای داروسازی
باسلام خدمت جناب دکتر سعیدی.خواستم اگه میشه فرمول دقیق این ماینوکسیدیل رو بهم بدید آخه من شهر کرمانشاه ساکنم واین دارو یه داروخانه تو تهران درست میکنه برام سخته.هی برم تهران باتشکرازشما.

سلام
وقتتون بخیر
متاسفانه نسخه و نوشته روی بطری زیاد واضح نیست ولی خب به احتمال 90٪ این هست :
ماینوکسیدیل 4٪
پروژسترون
بتامتازون
میزان و درصد ها خیلی واضح نیست می تونید از همون داروخانه که تهیه کردید بخواید تا دقیق و واضح فرمول رو بنویسه

دکتر پرژسترون پودرشه یا آمپول
جناب دکتر سعیدی 190ccالکل96%رو بخوایم بیاریم روی 70درجه چقدر باید آب مقطر بهش اضافه کنیم چقدرش الکل باشه.

بستگی به درصد و میزان پروژسترون میشه از هر دو استفاده کرده اگرچه پودر باشه بهتره

جهت تهیه الکل 70٪ از 96٪ می تونید از یک تناسب ساده استفاده کنید ولی کلا امر ساخت فراورده های جالینوسی پیچیده سخت و فوق العاده وابسته به تکنیک ساخت هست که توصیه نمیکنم خودتون بسازید

🙏

در نهایت شما می توانید کرمانشاه به داروخانه مراجعه کنید و از دکتر داروساز بخواید که ترکیب رو بسازه و در صورت لزوم با پزشک معالج یا دکتر داروساز مربوطه که تهران دارو رو ساختن تماس بگیرن

خودم شیمیایی فروشم و اکثر فرمولها رو بلدم خواستم شما کمک کنید خودم بسازم هرچند خودم الان دارم درست میکنم.اگه میشه یه فرمول قوی برام تجویز کنید یا یه کتاب بهم معرفی کنید که توش فرمولهای ماینوکسیدیل رو نوشته باشه
برای بدست آوردن الکل 70 درجه 30ccآب مقطر میریزم.درسته

حدودا نزدیک هست ولی توصیه به این کار نمیکنم چون کار تخصصی و حساسی هست حتما به دکتر داروساز بسپرید