م.ب
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر ب خاطر وزن پایین پسرم دستور دادید این آزمایش رو بگیرم
15ماهه.وزن تولد2/5 وزن فعلی7/5 خواهشا دستورات لازم را بفرمائید
درضمن شیر خشک گلدن گات هم براش گرفتیم ک ب خاطر طعمش نخورد و در حال مصرف بیومیل سوی میباشد و ب سویا هم حساسیت دارد دکتر جان میتونیم از شیر اسب ب جای این شیرخشک ها استفاده کنم.

سلام
التهاب روده یا سو جذب در ازمایش انجام شده دیده نمیشود
اختلال رشد کودک باید نربوط به هورمون رشد انسولینی و پایه باشد
از کوکتل های رشدی مانند شربت زبنک و آرژنین روزی یک بار 3 سی سی و پروتئین وی برای بهبود رشد همراه با غذای پر کالری استفاده کنید و شیر اسب در کودکان تایید شده نیست
رعاایت رژیم غذایی و محدودیت استفاده از غذاهایی که حساسیت دارد الزامی است
شربت مترونیدازول و کپسول کروون 1000 واحدی روزی دوبار 1/3 کپسول درصورتی که کودک دفع چربی یا اسهال داشته باشد الزامی است