ف.ع
عنوان :

پرسش

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم مریض شماست11ماهه باوزن کم 7کیلو *****900گرم وزن تولد 2کیلو850گرم که از شیرخشک ببلاک تغذیه میشد به علت رفلاکس پنهان وبیقراری درشب یک ماه ایزومیل خورد بعد یک ماه دوهفته هست نکوییت میدیم حال 12ماه 15روزه باوزن 8کیلو100گرم(داروهای مصرفی 10شب 1/4باکلفن،20روزه دوسیسی زادیتین؛بیست روزه 10گرم نکسیوم،دوهفته اسپری سرفلو125 دوپاف عصر وشب)بعد سرماخوردگی و 5روز تب فعلا کمی خس خس سینه داره
1)اقای دکتر 10شب بهش باکلفن 1/4دادیم به علت سرماخوردگی وتب 8روز یهویی یادمون رفت وقطع کردیم بعد 8روز دوباره 4شب شروع کردیم بعد 4شب 1/4را به 1/8یک درمیان به مدت 3شب کردیم وبعد قطعش کردیم،،ایا برای بچمون ضرر نداشته باشه اینجور قطع کردن و میخواستیم عوارض قطع یهویی باکلفن را بدانیم؟؟
2)پسرم باز تو خواب بیقرار هست گریه نمیکند فقط سه دقیقه میخوابد بعد یهویی به چپ تکان میخورد یه چیزی بیدارش میکند وباز دوباره میخوابد یهویی بعد 5دقیقه به راست تکان میخورد اقای دکتر نکنه پسرم اپنه تنفسی داره؟؟؟ اصلا تو عصر که میخوابد 2یا3ساعت هیچ تکانی نمیخورد و مشکلی ندارد فقط تو شبها ناارام هست تازگی ها هم احساس میکنیم تو خواب شبانه دوسه سانیه لرزش خفیف داره همسرم گفت سردشه درحالی که دمای اتاق 24درجه بودیا22درجه
3)یک هفته هست نکسیوم تموم شده بهش امپرازول اولتاپ میدیم ایا مشکلی نیست واگر مشکلی نیست دوز مصرفی امپرازول اولتاپ را هم بگین صبح و شب چنتا گرانول بدیم شمردیم تقریبا یک کپسول 180گرانول یا200گرانول دارد که ما 50صبح 50شب میدیم
4)پسرم درطول روز نرمال هست و پرجنبجوش فقط گاهی وقتی سرش میخواره اونم پشت پایین سرش و دماغ و دست به درون گوشش میکنه و کمی بد حال و دادو بیداد میکنه
5)درمورد شیرخشک نکوییت میخواستم بپرسم که ایزومیل که برپایه سویاهست نکوییت برپایه چیست وایا کلسیوم و ارزش غذایی دارد
6)پسرم عاشق نان بربری خالی انگشتی هست ایا خوردن نان خالی برایش مفید هست یا ارزش غذایی ندارد
7)به گفته شما بهش د3اولترا1000میدیم لطفا بگین دوز شو هم چقدر درطول روز بدیم؟یک روز مولتی ویتین میدیم یه روز د3 یعنی یک درمیان؟ایا مشکلی نیست ولطفا دوز مصرفی د3راهم بگین
8)غذای هضم نشده چربی خون مدفوع واسیدیه مدفوع ندارد وکلپروتکتینش هم نرمال هست فقط شب ها خواب عمیق ندارد گریه نمیکند فقط تکان خوردن هی به چپ هی به راست
🙏
ممنون میشن از وقتی که میزارین
ومیخواستم بدونم بعد یک سال بچه ها تو هر ماه چند گرم میتونن رشد کنن

سلام رشد میانگین ماهانه بالای یکسال ماهی 150 گرم در سرایط ایده آل است انپرازول یا لانزومرازول نصف محتویات کپسول روزی,دوبار

بکبوعت را اگر استفراغ ندارد قطع کنید
ابتدا یک شب درمیان و بعد یک هفته دو شب درمیان و در عرض ده روز قطع شود
نیوکیت بر پایه شیر گاو است و کالری و مواد اولیه ضروری را دارد
رژیم غذایی در هر منطقه. شهر یا روستا و کشور متفاوت است فقط لازم است بعد بکسالکی از غذای سفره استفاده شود

بالای یکسال زبنک پلاس سه بار در هفته و آهن و ویتامین دی روزانه بدهید و اسید فولیک در کودکان ریفلاکسی کمک کننده خواهد بود هفته ای دو تا سه بار

بکلوفن را اگر استفراغ ندارد قطع کنید