م.ق
عنوان :

تبخال

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر
من از بچگی مدام یه گوشه لبم , هر از گاهی تبخال میزدم و هنوزم کماکان ادامه داره
خواستم ببینم به جز پماد آسیکلوویر, ایا داروی دیگه ای برای تبخال وجود نداره؟؟؟
دارویی که بشه ریشه کن کرد این ویروس رو در بدن
یا حداقل با مصرفش, فرایند بهبودی سریع تر بشه؟؟؟

سلام
شب خوش
چند سالتونه
مجرد هستید یا متاهل
تقریبا چند وقت یکبار میز نه

خانم هستم
39 ساله
متاهل
سالی 3 الی 4 مرتبه رو معمولا میزنم
فقط هم قسمت پایین , سمت راست لبم.
یعنی همیشه فقط , توی یه نقطه میزنه!
از وقتی یادمه فقط همین یه ناحیه, تبخال میزنم

سلام مجدد
والا سالی سه چهار بار اونقدری نیست که بخواهیم براش داروی خوراکی قوی بدیم
کرم ضد تبخال ناندل nandel بگیرید و در فاصله بین تبخالها به لب بزنید در هفته چند شب کافیه.
کپسول powerfit پیدا کنید و دوماه بخورید
استرس و آفتاب هم دوری کنید
ایشالا با این چند تا کار اوضاع بهتر بشه

اقای دکتر امروز صبح, متوجه شدم گوشه چپ لبم در حال سوزش و تبخال زدنه
یعنی تا به حال سابقه نداشته که در آنه واحد هر دو طرف لبم, تبخال بزنه
از طرفی کل لبم به شدت سوزش و خارش داره
تروخدا یه داروی خوراکی برای تسریع در بهبودی این تب خال ها تجویز کنید برام.
باور کنید امروز به خاطر این تبخال ها مرخصی گرفتم و نتونستم برم سر کار.
چون عین همیشه نیست و خیلی درشت و متورمه.

سلام مجدد
برای سالی3_4 بار به داروی خوراکی قوی لازم نیست
کپسول پاورفیت روزی یک عدد تا دو ماه بخورید و کرم ضد تبخال نان دل شبها بزنید هفته ای دو سه شب کافیه تا ببینیم چطور میشه ایشالله

🙏