م.ع
عنوان :

شیر نخوردن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. وقت بخیر. پسر من 10 ماه و نیمشه. از اول شیر خشک خورده. با شروع غذای کمکی دیگه هرکاری کردم نخورد. انواع شیر خشک ها و شیشه شیر ها رو هم امتحان کردم ولی بازم نخورد. فقط شب ها توی خواب در حد نهایت 200 سیسی میخوره. دکترش تاکید داره تو شبانه روز باید حدود 1 لیتر شیر خشک بخوره اما واقعا خسته و کلافه شدم به هیچ عنوان نمیخوره. توی شیشه شیر فقط آب میخوره حتی آبمیوه هم با شیشه نمیخوره. با قاشق و قطره چکون و لیوان هم تو این سن واقعا خیلی سخته واسم. لطف میکنید راهنمایی کنید که چیکار کنم و چه چیزی رو جایگزین شیر خشک کنم؟؟ قرص نکسیوم هم دکتر بهش داده ولی احساس میکنم کلا با شیر مشکل داره چون غذا رو خوب میخوره. وزنش الان 9 کیلو و 700. ممنون میشم راهنماییم کنید

مقدار شیر خیلی مهم نیست مهم وزن گیری و فعالیت نرمال و رشد روانی خوب است اگر شیر کم میخوره ولی غذا خوب میخوره و وزن گیری خوب و رشد طبیعی دارد با توجه به سن شیرخوار باهاش کنار بیایید فقط یادتون باشد اول شیر بخورد بعد غذا و غذای کمکی قبل از شیر خورده نشود

آقای دکتر حتی اگه گرسنه گرسنه هم باشه به هیچ عنوان شیر نمیخوره. من حتی نزدیک 12 ساعت هم گرسنه نگهش داشتم که اول شیر بخوره اما گریه میکنه و نمیخوره ولی وقتی غذا بهش میدادم میخورد. شیر رو فقط توی خواب میخوره اونم شب ها که خوابش سنگین باشه تو بیداری و هوشیاری اصلا نمیخوره و با شیشه شیر بازی میکنه و سرش رو گاز میگیره.
مواد غذایی من خیلی چیزا بهش میدم که جبران کلسیم بشه ماست میخوره و پودر بادوم تو غذاهاش میریزم و پودر کنجد . قطره آهن و مولتی ویتامین هم میخوره. اگه نیازی هست شربت کلسیم هم تهیه کنم بهش بدم بخوره؟؟؟