م.ح
عنوان :

انزیم کبدی و وزن کم

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت جناب دکتر مقدادی ممنون میشم به همه سوالاتم پاسخ بدین و ما رو ازنگرانی دربیارین اول از همه لطفاجواب ازمایشاتشونو تفسیر کنید انزیم کبدی یکیشون بالاس من 2 دختر دوقلو 12ماهه دارم از بدو تولد رفلاکس داشتند و در 7ماهگی طبق دستور شما از گاویسکون ،زادتین؛نکسیوم و بکلوفن استفاده کردن و تقریبا خوب شدن داروها رو کم کم تا11ماهگی قطع کردم الان باز مثل قبل شدن تو خواب شیر میخورن چیکارکنم دوباره داروهارو ادامه بدم؟و اینکه رشد وزنی به شدت پایینی دارند وزنشون زیر خط قرمزه؛ایا میتونم مکمل های رشدی مثل ریسورس جونیور یاپدیاشور بدم؟کدومشو بهتره و اینکه کدوم داروخونه گیرم میاد هیجا پیدانکردم؛بدغذا هم هستن وزود تهوع میگیرن یکی از دخترام یه حالت عصبی داره زود خودشو میزنه زمین و به شدت فعالن ایا نشانه بیش فعالیه؟میتونم شربت امگا 3 و ژل رویال بدم؟ لطفا مقدار داروهای تجویز شده رو بگید ممنون .

سلام تمام آزمایشات برای سن کودک طبیعی هستند و مورد غیر معمول ندارد

شربت گاویسکون و زادیتن را هر زمان که کودکان بی اشتها. بد خواب یا بد خلق شوند میتوانید تا دو یا سه هفته تکرار کنید
شربت زبنک و تنکا 3 یک روز درمیان و آهن روزانه و و یتانین دی 3 هر هفته یک بار 2000 واحد برای تمام کودکان توصیه میشود
پدیا شور یا نوتریدربنک یا بی بی میل در صورتی که کودک حساسیت به شیر نداشته باید قابل استفاده خواهد بود و روزانه 4 پیمانه معادل 120 سی سی محلول بلامانع خواهد بود
برای,بیش فعالی نیاز به مشاوره با روان پزشک یا مشاور خواهد بود ولی این علائم نشانه بیش فعالی نیست

رویال ژل روزانه 2 سی,سی معنی ندارد
و امگا و زبنک روز درمیان 3 سی سی