ب.ج
عنوان :

جای جوش و پوست مرغی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خسته نباشید.
آقای دکتر پوست صورت من چندسال است که مرتب بعد از اصلاح صورت پر از جوش میشه و جاشون به صورت قرمز روی صورتم میمونه الان چندمدتیه که جوش نمیزنم ولی جای جوشها خیلی اذیتم میکنه.ممنون میشم راهنمایی کنید از چه محصولی استفاده کنم.
و اینکه بازوهام هم پر جوشهای زیر پوستی حالت پوست مرغی و جای جوش
لطف میکنید اگر راهنمایی کنید از چه دارو یا پمادی استفاده کنم.ممنون
از خیلی داروها استفاده کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم .شما لطف کنید راهنمایی کنید واقعا لطف بزرگی کردین

کیست تخمدان،تیرویید،موی زاید ندارید،؟
مجرد هستید؟
بازو و پشت جوش نمیزنه؟

تیروئید کم کار دارم آقای دکتر دارو مصرف میکنم و موی زائد هم در حد دوتا دونه .ولی کیست تخمدان نه
عکس پایین بازوهامه که جوشهای ریز زیر پوستی داره

کپسول آزیترومایسین 250یمروز در میان بخورید
ژل دیفرین شبها بزنید به صورت
کرم kerapil شبها به بازو
کرم pigmasum facedoux صبح و عصر به صورت

🙏