ا.ا
عنوان :

قرص بکلوفن

متخصص بیماری های کودکان
سلام خوبین
پسرم 85 روزه است و تقریبا دو هفته هست که یک چهارم باکلوفن مصرف میکنه به تشخیص شما اولش ده روز یک هشتم خورد از وقتی خورده خیلی ارومتر شده ولی انقدر اطرافیان مخصوصا یکی از همکاران متخصص نوزادان از عوارض وحشتناک این قرص گفتن همسرم منو تحت فشار گذاشته قرص رو قطع کنم از دیشب دیگه بهش ندادم که از همون دیشب تا الان بی قراری وحشتناک داره و نخوابیده و مدام گریه میکنه البته از دیروز داره چرک خشک کن مصرف میکنه به خاطر سرماخوردگی
حالا من نمیدونم این همه بی قراری به خاطر سرماخوردگی هست یا قطع دارو؟ یعنی این قرص انقدر رو آروم بودنش تاثیر داشته؟
شربت موتیلیوم هم گفتن آریتمی قلب میاره اونم همسرم اجازه نمیده بدم
خواهش میکنم کمک کنین من چیکار کنم؟
اگه این داروهارو ندم پسرم همینجوری میمونه؟ یا به خاطر سرما خوردگی اینجوری میکنه؟
شیر خشک نئو کیت میخوره که اونم بالا میاره و وزن درست نمیگیره
وزن تولد 3200 بود الان 5500 آیا وزنش نرمال هست؟
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم تا پیامتون رو به همسرم نشون بدم
ممنون

سلام یا باید شرایط انتی ریفلاکس را بشناسید و کامل رعایت کنید یا طبق پروتکل درمانی تایید شده در ایران و انجمن گوارش و کبد اروپا و آمریکا اقدام به درمان کودک کنید
سرماخوردگی و مصرف انتی بیوتیک و گرمای محل نگهداری کودک و ... باعث تشدید علائم ریفلاکس معده میشوند