ش.ف
عنوان :

تب بالا

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر پسرم الان 5روزه که تب داره و سرفه های تک تک دوبار دکتر بردم دفعه اول ازیترومایسین دادن با شربت سرماخوردگی و استامینوفن 7روز که دارو دادم بدتر تب شدیدتر شد بعداز قطع دوباره دکتر بردم اموکسی کلاو دادن ولی بازم شبا تبش 38/8درجه هست شیاف میزنم میاد پایین
پسرم 14ماهشه
من خیلی نگرانم که انفولانزا باشه یا بیماری خطرناک لطفا راهنمایی کنید

سلام
ممکنه آنفولانزا باشه تب های بالا الان بیشتر بخاطر همین ویروسه و هیچ آنتی بیوتیکی نیاز نداره و روش اثر نداره, کوآموکسی رو ندید بهش, هر چهارساعت استامینوفن رو بدید بهش دوبرابر وزن بچه میشه تعداد قطره های استامینوفن, پاها و شکم رو دستمال مرطوب بذارید ولی روی سرو صورت نه, شربت سرماخوردگی زیر دو سال ممنوعه, اگر آبریزش بینی زیاد هست, شربت نئوتادین 3 سی سی یک بار یا دوبار در روز بدید, مشکلی که این آنفولانزا ایجاد می کنه همین تب های بالا و طولانی هست و ممکنه بی اشتهایی و بی حالی یک هفته طول بکشه, اگر واقعا تب های بالا و غیر قابل کنترل داشت , مراجعه کنید برای گرفتن داروی آنفولانزا, ولی اگر بشه توی خونه مراقبت کنی, ازش دوره اش می گذره و مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید

با قطره استامینوفن نمیاد پایین فقط شیاف مشکلی پیش نمیاد؟
از کجا باید داروی انفولانزا بگیرم؟

باید بستری باشه تا دارو رو بگیره, تا جایی که میدونم سرپایی نمیشه ولی به یه متخصص عفونی مراجعه کنید اگر سرپایی میشد با نسخه ی ایشون میشه