س.ف
عنوان :

کم اشتهایی و کم وزنی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر روزتان خوش
دخترم 3 سال و 8 ماهشه وزنش 13500 وزن تولد 3800
رفلاکس داشت که با رژیم و دارو تا یکسالگی خوب شد شیرخشک اچ ا تا 15 ماهگی خورد از اول کلا بی اشتها بود به توصیه شما آزمایش انجام دادیم مشکلی جز کمی کم خونی نداشت شما شربت رویال ژلی و آهن ایروفیکس تجویز کردید
رویال ژلی میخورد باز یکم غذا میخورد که متاسفانه نبست که براش سانستول گرفتم اصلا تاثیری نداری اصلا میل به غذا نداره
من اصلا اصرار به خوردن نمیکنم غذا رو میزارم جلوش یک تا دو قاشق میخوره بعد میگه حالم بهم میخوره و میره کنار اهل میوه اصلا نیست هرچقدر تزیین میکنم حتی مهد هم فرستادم که تشویق بشه اما افاقه نکرد نظرتون چیه آیا وزنش خیلی کم و نگران کننده است شربت امگا3 و کلسیم هم میخوره بعد صبح ها بی حوصله و کسل و.مدام گریه میکنه میگه حوصله ندارم
متاسفانه راسیپ..... اینا هم خیلی بیقرارش میکنه فقط جیغ میزنه

سلام منجی وزن در جاده سلامت قرار دارد ولی از میانگین کمتر است

رویال ژل هانی ژل دایا و ویال بیوتن درحال حاضر برای علائم کودک موجود هستند و روزی 3 سی سی صبح ها میتوانید بدهید
درصورت بی اشتهایی درمان اصلی در کودکان دارای سابقه ریفلاکس شربت گاویسکون است که روزی دو بار 3 سی سی میتوانید بدهید