پ.آ
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
با سلام پسرم 2 سال و نیم هستش کم خونی داره دکترش پودر فرامکس داده از زمان شروع مصرفش دچار یبوست شده شربت انجیر،انجیر خشک،قیسی،اب پرتقال،روغن زیتون ...خیلی چیزای دیگه بهش دادیم اما مشکلش حل نشد در حال حاضر یک هفته میشه که اون پودر رو بهش ندادیم اماباز مشکلش حل نشد .

سلام.این مورد،یبوست عملکردی گفته میشه،مصرف آب ومایعات بیشتیر وسبزیجات خام وپخته،روزانه دو بار روی ترجیحا توالت سنتی بمدت 5دقیقه بشینه وزور بزنه،حتی اگه مدفوع نداشته باشه،در صورت ادامه حالات نیاز به درمان دارویی قوی داره که جهت مراجعه و توضیح بیشتر با*****093316 تماس بگیرید