م.ب
عنوان :

لوزه سوم

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام.خسته نباشید من 7.8 سال پیش به دلیل تنگی نفس و خروپف لوزه سوممو عمل کردم از این به بعد صدام از ته چاه میاد و یه حالت تو دماغی و نازک دارم.حنجره بسیار ضعیف است مثلا نمیتوانم چیزی را با صدا بلند بخوانم یا بگویم.لطفا کمکم کنید
قبلا زیاد اهمیت نمیدادم میگفتم به مرور زمان خوب میشه ولی بهتر نشد

سلام تغییر صدا بعد از عمل لوزه در مواردی دیده میشود ولی به مرور رمان بهتر خواهد شد برای تشخبص و درمان صحیح توصیه به تصکیر برداری از حنجره و اندوسکوپی تشخیصی بینی و سینوس میگردد

انان من چیکار کنم
عکس بگیرم و نوبت بگیرم بیام خدمتتون

میتوانید جهت تصویربرداری حنجره یا همان استروبوسکومی به بیمارستان امیراعلم یا فجر مراجعه کنید و سپس تشریف بیاورید

برم بگم میخام استروبوسکوپی حنجره میخام انجام بدم

بله
البته اگر بیمه هستید نیاز به نسخه پزشک دارید

بیمه هستم.فردا میام خدمتتون

درخدمتم
لطفا زمان را با منشی هماهنگ فرمایید *****91094

لطفا فزدا بعد از ساعت 10 صبح تماس بگیرید

ببخشید اگه مشکلی هم باشه با جراحی باید درست شه یا با دوا

بستگی به تشخیص دارد که با معاینه و احتمالا تصویر برداری امکان دارد