ش.ا
عنوان :

خواب

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر. پسر 5 ماهه دارم که مریض شما هستش . خواب شبش خیلی بد هست و مرتب از خواب بیدار میشه . در طول روز هم با اینکه چشماش بسته ست همش گریه میکنه و غر میزنه. زادیتین هم تاثیری نداره روش. لطفا یه دارو بهم معرفی کنید که یکم بخوابه؟ باید آزمایش خاصی بده؟
دمای اتاق هم پایین هست

سلام

آزمایش,حساسیت به شیر بدهید اگر حساسیت شدید باشد از داروهای انتی اسپاسم مانند بکلوفن باید استفاده کنید

تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید

قطره ادونس لاکتاز . شربت سگا گریپ و اینفاکول برای کاهش نفخ و درد شکم میتوانید تا 5 بار روزانه بدهید