ز.ا
عنوان :

سوء تغذیه و رشد

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و ادب
مزاحمتون شدم بابت رشد و سوء تغذیه پسرم محمد حسین . یازده و نیم سالشه. وزن زمان تولد 4270 و قدش 51 بود وتا دو سالگی رشد خوبی داشت تا دو سال و دو ماه شیر مادر خورد و متاسفانه هیچ مکمل غذایی و ویتامین و آهن و ... اصلا نمیخورد کلا از زمانی که شروع به غذا خوردن کرد اشتهایی نداشت الان وزن 33 وقد 139 دارد . آخرین مراجعه من به متخصص غدد یک هفته پیش بود که ال آرژنین تجویز کردن و گفتند تا خرداد 99 ادامه بده بعد عکس از مچ دست و آزمایش نوشت که بعدا انجام دهد و گفتند به احتمال زیاد باید آمپول هورمونی را تابستان شروع کنیم دوست داشتم نظر شما را در این مورد بدونم.

سلام
کودک به احتمال بسیار زیاد مشکل هورمون رشد دارد در این موارد ابتدا 6 ماه کوکتل های رشدی شامل آرژنین. کلسیوم . دی 3 و منیزبوم شروع میشودودرابتدای فصل تابستان و تعطیلی, مدارس عکس مچ دست و آزمایش 5 مرحله ای هورمون رشد انجام میشود و براساس میزان هورمون کودک میتوان آمپول های هورمون رشد را شروع کرد و برای دو سال ادامه داد .

خواب اول شب
طناب زدن یا مریدت برای 10 دقیقه روزانه
1 عدد تخم مرغ. 2 لیوان شیر پرجرب, جوانه گندم و خرما توصیه میشود