ن.ن
عنوان :

تب و سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید دختر من 3سال و 6ماهش هستش که روز 4شنبه تب کرد تا جمعه که با پروفن و استا کنترلش کردم دیشب پیش دکتر عمومی بردمش که گلوش رو معاینه کرد و گفتن که یکم گلوش ملتهب هست از عصر دوباره یکم بدنش داغ شده در ضمن خیلی بی اشتها شد و بهانه گیر شده در ضمن سرفه هم داره و اینکه احساس میکنم پشت گلوش خلط داره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چیکارکنم در ضمن دختر من ضعیف هستش ودر نوزادی رفلکس آلرژی بود اگه میشه یه شربت برای تقویت سیستم ایمنیش بهم معرفی کنید

سلام شربت ایمونیس,و پروپولیس برای,سیستم ایمنی روزانه 4 سی سی بدهید
اگر آنفولانزا نباشد شربت زیترومکس 300 روزی یک بار 4 سی سی
اسپری بتادین بینی روزی سه بار یک پاف
شربت برونکوپرت روزی دوبار 4 سی سی کافی خواهد بود

درصورت علائم آنفولانزا و اگر واکسن نزده باشد باید کپسول تانی فلو 75 روزی یک عدد و اسپری ریه فلکسوتاید 125 را هم استفاده کنید