س.ه
عنوان :

بدخوابی

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر مقدادی
من دختر 15 ماهه دارم و مریض شماست
از نوزادی مشکل خواب باهاش داشتم و هنوزم دارم متاسفانه. هم موقع خوابیدن گریه و زاری میکرد همینکه ی چند ساعت که خوابید بیدار میشه گریه و زاری و جیغ میکشه تقریبا 1ماهی میشه که شیر شبشو قطع کردم دو هفته اول خیلی خوب بود شب تا صبح میخوابید(ساعت 12 شب میخوابید تا 9صبح )و بیدار میشد که شیر بخوره و بعد دوباره میخوابید ولی الان طی شب چند بار بیدار میشه و هرکاریم میکنم ساکت نمیشه
شما شربت دیپ اسلیپ براش تجویز کردید که متاسفانه پیدا نکردم و اهورا اسلیپ دادم که اونم فایده نداشت.
آقای دکتر برای قدش بهش دارو دادید و برای اشتها هم شربت مولتی ویتامین ولی متاسفانه نه خوب غذا میخوره و نه اینکه رشد کرده
هم من و هم پدرش هردو قد بلند هستیم ولی دخترم خیلی کوچولو و لاغره نسبت به سنش
جدیدا هم سر هر چیزی گریه میکنه و جیغ میکشه
شبا پیش خودم میخوابه اگر من پیشش نباشم بیدار میشه و گریه میکنه
در مورد غذا خوردن هم همه ترفندی رو پیاده میکنم ولی یکم بیشتر نمیخوره و زود سیر میشه و هر غذاییرو هم نمیخوره
خواهش میکنم راهنماییم کنید
هم در مورد دارو و هم در مورد مشاور کودک چون واقعا از پسش دیگه بر نمیام و فکر میکنم دارم مسیر رو اشتباه میرم
سپاسگزارم

سلام برای رشد قدی لازم است کودک حداقل 4 تا 6 ماه داروی ارژنین را مصرف کند ولی مورد بیخوابی و کم غذایی اگر ازمایشات روتین یکسالگی نرمال بوده باسند بیشتر جنبه روانی داشته و اصطلاحا بی اشتهایی عصبی است البته اصرار زیاد والدین در خوراندن غذا به کودک عامل اصلی این نوع بی اشتهایی است شربت دیپ اسلیپ الان در داروخانه ها مجددا توزیع شده است و بهتر است با مشاور کودک نیز مشورت نمایید