م.ص
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر جواب ازمایش پسرم ..پسرم اصلا خوب نشده فقط بهش قرص بکلوفن .شربت رامنوفلور هفته ای دوبار میدم . اگ ب شیرم حساسیت داشته باشه چطوری ازشیربگیرمش تازه رفته نو نه ماه شیشه شیر نمیگیره
پسرم خیلی گوشیشو میخارونه و قرمز میشه گریه میکنه
خواب شبشم خوب نشده توخواب پامیشه گریه میکنه .نمیدونم چی میتونم بهش بدم دوماه فقط سوپ ساده میدم
دستشوییش مثل اسهاله خوب نشده

سلام
آزمایش,انجام شده است دست تاخیری نیست و نمیتوان در نورد سو جذب یا عدم تحمل مواد غذایی روی این آزمایش اظهار نظر کرد

ولی با توجه به سابقه کودک و اسهال مزمن و اسپاسم معده
التهاب روده به علت آلرژی به لاکتوز . سو جذب و اختلال رشد محتمل است
اگر کلپروتکتین مدفوع بالای 150 است بهتر است شیردهی از سینه قطع شود در غیر اینصورت
همراه شیر مادر قطره لاکتاز را حتما بدهید
بکلوفن روزی دوبار 1/4 قرص و نکسیوم روزی دوبار نصف قرص را ادامه دهید
برای اسهال
رژیم بدون لاکتوز . قطره راننوفلور روزی یک بار 10 قطره
شربت مترونیدازول روزی دوبار 2/5 سی سی تا 14 روز
اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص
کپسول کروون 100000 واحدی روزی دوبار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا 2 ماه
توصیه میشود

شیردهی روزانه بین 3 تا 4 بار بیشتر نباشد
غذای کودک باید انگشتی باشد و فقط درحالت نشسته به کودک غذا بدهید
به صورت آزمون و خطا میتوانید مواد غذایی که جذب نمیشود را نزده کنید ویا همان است دست تاخیری یا IgG درخواست شده را انجام دهی در
آزمایشگاه سنا و بیمارستان دی تست رست تاخیری را دارند