m.s
عنوان :

رفلاکس و بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب.ضمن عذرخواهی بابت طولانی شدن متن، من کرمانشاهم و متاسفانه نمیتونم حضوری خدمت شما برسم.پسرم نه ماه و پونزده روزشه.از نوزادی تحت درمان دارویی رفلاکس قرار گرفت.ابتدا با راینتیدن و بعد با ازونیوم.در نهایت در سه ماه و نیمگی با دمپریدون و ازونیوم استفراغهاش کنترل شد.حدود شش ماهه این دوتا دارو رو مصرف میکنه.از همون ابتدای مصرف دمپریدون دچار بی اشتهایی شد و علی رغم وزنگیری عالی در پنج ماه اول از حدود شش ماهگی دچار استپ وزنی شد و الان دو ماهه که وزن کم میکنه.وزن تولد 2500 و وزن الان 8500.تمام وزنگیریش مربوط به شش ماه اولشه .بسیار زیاد بی اشتهاس.شیر فقط تو خواب شبانه میخوره واسه همین نمیتونم شیر شبانه رو قطع کنم.غذا اصلا نمیخوره! تا الان دهنش رو برا غذا باز نکرده.از چهارماهگی و از همون اولین قاشق در کمال تعجب دهنشو قفل کرد.هرگز به زور غذا ندادم و اصرار نکردم.با توجه به اینکه غذاش باید خیلی رقیق باشه و اگه کمی جامد باشه اوق میزنه نگران نرمی حنجره هستم.آقای دکتر هر خوراکی که میبینه و سفره که میندازیم با اشتیاق نگاه میکنه و ادای جویدن رو در میاره ولی هیچی به سمت دهنش نمیبره انگار میترسه از غذا!!به تمام متخصص های شهرمون مراجعه کردم و حسابی درمونده شدم.چند دوره زینک ساپلکس و شربت فولیک اسید خورده و بی فایده بوده.شیرخشکی هست و ببلاک کامفورت میخوره و چند مدل دیگه شیر امتحان کردم اما تاثیری نداشته.
التماس راهنمایی دارم درمورد غذا نخوردنش و حتی شیر نخوردنش و اوق زدنش با غذای سفت.با توجه به اینکه مدت شش ماه و نیمه دمپریدون استفاده میکنه و اشتهاش هم بدتر کرده لطفا داروی جایگزین بهم بگین.ضمنا رفلاکسش مواقع سرماخوردگی به شدت عود میکنه.

سلام
بی دستهایی عصبی و اسماسم حنجره علت های اصلی هستند

غذا فقط به قدرت انگشتی و با فاصله 3 ساعت از شیر و حالت نشسته جلوی کودک بدارید تا خودش بردارد
قرص بکلوفن 10 میل 1/4 صبح ها و بعد از 5 روز صبح و غروب و شربت گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی بدهید
سایر داروها مانند دوممریدون و .. را قطع کنید
درصورتی که بعد از سه هفته هنوز اختلال بلع داشت عکس باربوم سوالو انجام دهید

غذاهای میکس شده و ابکی را حذف کنید

شیر روزانه 4 بار و 90 سی سی کافی است و بیشتر ندهید

بی اشتهایی عصبی و اسپاسم حنجره....