ر.و
عنوان :

شرح در متن

دندانپزشک
با سلام همونطور که در عکس مشخصه دو طرف دهان به طور طبیعی دچار برامدگی هایی است. یکی از این برامدگی ها که با کشیدن خط مشخص شده سه هفته ای هست که با دست و زبان قابل لمس شده اما هیچ ضایعه یا زخمی یا هر مورد غیر طبیعی دیگری وجود نداره . آیا این بزرگتر شده طبیعی هست یا نیاز به بررسی بیشتری داره

سلام عکستون رو مجدد ارسال کنید

عکستون متاسفانه واضح نیست، ولی به طور کلی بزرگتر شدن ضایعات در دهان احتیاج به بررسی بیشتر دارد.

🙏
خانم دکتر من با چشم هم که نگاه می کنم اصلا هیچی نیست مثلا نه تغییر رنگی نه زخمی نه حتی برامدگی که با چشم بشه دید اما وقتی زبون میزنم و دست میزنم حسش می کنم . ایا می تونه سرطان باشه ؟

بسیار بعیده ولی حتما به یک دندانپزشک مراجعه کنید. هم برای ضایعه کام و هم برای یک جرمگیری

مراجعه کردم . عفونت دندان تشخیص داده شد. ممنون از پاسخگویی جنابعالی