ف.د
عنوان :

اسهال شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکترشبتون بخیر باشه
آقای دکتر یک ماه پیش ازتون سوال پرسیدم درمورد شرایط دخترم گفتین مشکل سوجذب داره وبراش کرون 25000هزار روزی 1/5شروع کردین که من دادم اما دیدم صبحا چشم دخترم ورم میکنه منم کمش کردم روزی دو وعده بهش میدم بهترشد.مترونیدازولم دوهفته دادم به اضافه پروبیوتیک روتفلورچون رامنوفلورپیدا نشد.بهترشد دخترم.دفعش الان روزی دوباره نمیدونم زیاده یا بازم باید کنترل بشه؟حالا ازدیشب اسهال شدیدی گرفته جوری که امروز 8باربیرون روی داشت وآبکی.وکمی .لثه اشو نگاه کردیم هووز ضعیفه برای دندون دراوردن نمیدونم دلیل این اسهال مزمنش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنیددخترم 7ماهه هستش باوزن 7کیلو.شیرخشکش ایزومیله.این مدتم توی طول روز گاهی زور میزنه ودستشویی رفتنش همراه با زور زدنه چه عادی باشه چه مشکلی داشته باشه.الان هفته ی دوبار روتفلور میخوره وباکلوفن روزی یکباروکرون دو وعده همراه غذا.قطره اهن وویتامین D3 هم میخوره.آقای دکترمیتونم بهش مولتی ویتامین بدم؟اگرمولتی بدم باید دی 3رو قطع کنم؟؟وچقدربدم؟
امروز چون اسهالش شدید شد بازم 8قطره روتفلوردادم اماخب تاثیری نداشت.
آقای دکتر برای اسهالش چی بدم بهش؟؟؟؟واینکه بلدرچین-کل کلم -آب قلم-ماهیچه-اینا روکی میتونم بدم بهش؟؟؟
نکته اخراینکه دیروز توی سوپش یه کم بیشترازهمیشه کره ریختم اگراین اسهال شدید ازاون باشه تاکی دخترم خوب میشه ؟؟متاسفانه اینجا به هیچ متخصصی هم دسترسی ندارم.بابت متن طولانیم عذرخواهی میکنم.
ببخشید نوشتم آبکی وکمی تب.که تاشیرمیخوره تبش قطع میشه اماگشنه باشه بازتب میکنه.غذاهاشواصلا نمیخوره بی اشتهاست.آقای دکترممنون میشم داروی ایرانی معرفی کنید بخدا برای شیروداروهاش کل ایرانو گشتم خیلی سخته پیداکردنشون.
باعرض معذرت ممنون میشم بفرمایید تاقبل از یک سالگی چه آزمایشاتی براش بایدانجام بدیم؟وبعدازیک سالگی چه شیرخشکی بدیم آخه ایزومیل روش نوشته شده ازبدوتولدتایک سالگی.پیشاپیش ازوقتی که برای بنده میزاریید وهمچنین پاسخگویی دقیقتون کمال تشکررودارم موفق باشین.
آقای دکتر ازدیشب تا حالا بدترشده تمام پشتش سوخته ودم به دیقه درحدکم مدفوع آبکی زرد رنگ بادونه های سفید دفع میکنه.دستور شما چیه؟اگر دستورمیدین که ببریمش شهرستان
آقای دکترواقعا شرمنده ام یادم رفت بگم سری قبلی که تشخیص سوجذب دادید ما به دلیل کمبودامکانات ازدخترم آزمایش نگرفته بودیم گفتین سرفرصت انجام بشه که متاسفانت فعلا هیچ آزمایشی نداده.اکرقراره ازمایش بده چه داروهای رو وکی قطع کنم؟؟؟؟اسیدفولیکم یک روز درمیان میخوره

سلام جهت اسهال
شیر بدون لاکتوز
شربت کوتریموکسازول و مترونیدازول روزی دوبار 3 سی سی تا 5 روز
قطره راننوفلور روزی یک بار 8 قطره
رژیم اسهالی بدهید
اگر بیش از 5 روز اسهال طول کشید آزمایش مدفوع برای ویروس ها و باکتری ها انجام دهید

فعلا تا 5 روز صبر کنید تا وضعیت کودک مشخص شود
اگر مولتی ویتامین 1 سی سی روزانه بدهید نیاز به ا و وی و دی 3 نخواهد بود

دارو های سو جذب هیچ محدودیتی ندارد و تا 4 ماه تمدید کنید