م.ک
عنوان :

شیرنخوردن و ...

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم 8 ماهشه از نوزادی شیر خشک آپتامیل میخوره از وقتی به دنیا اومده بود بینیش کیپ بوده مخصوصا صبح ها .تقریبا از 4 ماهگی فقط وقتی خوابه شیر میخوره الان 3 هفته است که روزها توی خوابم شیر نمیخوره و تا شیشه شیر به دهنش میذارم سرشو برمیگردونه و گریه میکنه و پستونکش رو میخواد فقط شبها از 12 شب به بعد 2 بار هر دفعه 100 سی سی شیر میخوره. هر روز داره ضعیف تر میشه زیر چشماش گود افتاده و رنگش زرد شده اشتهاشم به غذا خیلی کم شده انگشت شصتش همیشه توی دهنشه و آب دهنش خیلی زیاد شده و همیشه لباساش و بالشتش خیسه 2 هفته است که شیرخشکش رو عوض کردیم و آپتامیل پپتی بهش میدیم الان جدیدا از چشماش اشک میاد و مدام چشماشو میخارونه مخصوصا وقتی شیر پپتی بهش میدم چشماش رو میخارونه و کلافه میشه و غلط میزنه نفخش زیاده قبلا که آپتامیل معمولی رو میخورده بیشتر مدفوع اسهالی و آبکی داشته الان که پپتی میخوره شکمش خوب کار نمیکنه دکتر بهش قطره فروکید داده فقط یکبار صبح کار کرده که در مدفوعش رگه های خون دیدم الان جدیدا خیلی زور میزنه که فکر میکنم داره اجابت مزاج میکنه بعدش میبینم خبری نیست 4 روز هست که نصف امپرازول 20 رو صبح ها بهش میدم و شبها 10 قطره فروکید و شیرخشک آپتامیل پپتی ولی هنوز شیر نخوردنش در روز ادامه داره حتی توی خواب
بیداری که اصلا نمیخوره با زبونش شیشه شیر رو بیرون میزنه و بازی میکنه آقای دکتر لطفا منو راهنمایی کنید مشکل دخترم چیه؟چه دارویی استفاده کنم که بتونه شیرش رو بخوره ؟لازمه شیرخشکش رو عوض کنم ؟
لطفا آزمایشات دخترمم تفسیر کنید و بفرمایید مشکل از کجاست ؟ آیا لازمه دخترم رو متخصص آلرژی ببرم تست آلرژیش به چه صورت انجام میشه؟
واینکه چون دخترم فقط تو خواب شیر میخوره و خوابش سبکه مجبورم به حالت درازکش بهش شیر بدم البته سعی میکنم سرش بالاتر باشه و اینکه بعد شیر خوردنم چون خوابه نمیتونم آروغشو بگیرم چون بیدار میشه به نظر شما این کار درسته اگه نه لطفا بفرمایید چیکار کنم
آقای دکتر اولین نوبت خالی شما 2 بهمن بوده که نمیتونستم تا اون موقع صبر کنم چون حالم دخترم خوب نیست و اصلا شیر نمیخوره لطفا بفرمایید چه کنم تا ان شااله حال دخترم که بهتر شده 2 بهمن بیام پیشتون برای چکاپ دخترم
آقای دکتر فراموش کردم بگم دخترم سکسکه هم زیاد میکنه و اکثرا مدفوعش سبز رنگ و لزجه و دونه های زرد رنگ دیده میشه و بعضی وقتها هم رگه های خونی

.سللم کودک حساسیت به شیر و سو جذب دارد

شیر خشک نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر باید استفاده کند و تست حساسیت رست انجام دهد که پزشک متخصص آلرژی مانند دکتر زندیه یا دکتر روحانی مرکز طبی کودکان یا بیمارستان مفید میتوانید مراجعه کنید
زادیتن و نکسیوم و گاویسکون میتواند کمک کننده باشد ولی بهتر است تست آلرژی به شیر و غذا حتما انجام شود
ازنایسات نشان دهنده سو جذب و حساسیت به قند و پروتیین شیر است