ا.س
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و وقت بخیر
برای ریزش موی سر مزاحم شدم
در چند ماهه گذشته به دلیل استرس ظاهرا ریزش ها خیلی شدید شده اینجا به یک متخصص مراجعه کردم ایشونم گفتن از استرسه
و گفتن بیوپسی پوست سر بکنید و یه دوتا شامپو لوسیون دادن که عکس نسخه و شامپو براتون فرستادم . میخواستم نظر شما رو در مورد لزوم انجام بیوپسی و بهترین روش درمان برای موهام برای جلوگیری از ریزش بیشتر بدونم .
از طرفی من قصد لیزر موهای زاید ناحیه پشت گردن و کمر را داشتم ایشون گفتن باید بیوپسی سر انجام بدی بعد میتونی لیزر کنی
میخواستم ببینم این قضیه درسته یا نه و من چه زمانی میتونم لیزر موهای زاید رو انجام بدم.( دایره قرمز کف سرم تو تصویر محلیه که با ماژیک علامت زدن برای بیوپسی)

شمارو خواهرم سارا دندونپزشک معرفی کرد به من سلام رسوندن خدمتتون.
پیشاپیش ممنون

دوست عزیز نمونه برداری کار بسیار عاقلانه ای است و بهتر است در ریزش موهای جدید و شدید انجام شود فعلا داروی مصرفی تان خوب است جهت ادامه درمان بهتر است پس از رویت جواب بیوپسی اظهار نظر شود

در مورد لیزر موی زاید برای نواحی سالم پوست بدن بلامانع است