م.س
عنوان :

گریه و بیقراری کودکم

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دختر دوماه و نیمه دارم که به نظر سه تا از پزشکای منطقه کولیک داره
تا به حال کولیکز و پدی لاکت و بی بی سد و عرق نعنا هم به خوردش دادیم
از شیر مادر تغذیه میکنه
خوابش سبکه و بیشتر زمان بیداره و نق میزنه وگریه میکنه
گاهی روزا آرومتره و گاهی اونقد بیتابه که موقع گریه موهاشو میکشه و سخت تر از قبل میخوابه

اجابت مزاجش هم خوبه اما یکی دو روزی هست یه روز در میون مدفوع می کنه اما ادرارش خوبه
خیلی اذیت میشه
گاهی به قدری گریه میکنه که گلوش خشک میشه
گاهی مجبور میشم ایستاده و در حال راه رفتن بهش شیر بدم
مستاصل میشم از اینکه نمیتونم کاری واسش انجام بدم. لطفا، خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

سلام
ماساژ شکم
دمای اطاق زیر 26 درجه
قطع تمام داروها و ویتامین ها و فقط دی 3 ترزیا 1 قطره و قطره ادونس لاکتاز بی بی کول روزی سه تا جهاد بار زمان بی قراری 7 قطره بدهید

اگر بعد از 5 روز هنوز بی قرار باشد تست حساسیت به شیر و سونوی شکم انجام دهید و به مزسک نشان دهید یا ارسال کنید