ش.م
عنوان :

مشکل رشد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای مقدادی وقت بخیر دختر من 4سالشه واز 18ماهگی به بعد رشدش خیلی کم شده والان نمودار رشدش کاملا به طرف پایین اومده وزنش 14کیلو و قدش 98یعنی از 2سالگی که 12کیلو بود فقط 2کیلو وزن گرفته و قدشم 4سانت اضافه شده یه ماه پیش هم چکاپ کامل ازش گرفتم هیچ نشکلی نداشت لطفا در این زمینه راهنمایی کنید که چیکار کنم و چه چیزی براش بگیرم که رشدشو نرمال کنه

سلام اگر نتایج ازمایشات طبیعی است کندی رشد احتمالا فامیلیال یا ژنتیکی است و برای تایید اازم است گرافی مج دست انجام شود اگر بطور طبیعی اختلال رشد قابل جبران نباشد ممکن است درمان هورمونی لازم باشد

گرافی از کدوم دستش باید بگیرم و وقتی گرفتم همینجا میتونم براتون بفرستم ببینید

گرافی مچ دست چپ برای سن استخوانی انجام دهید

اینجا براتون ارسال کنم یا باید یه بار دیگه ویزیت پرداخت کنم

برای تفسیر گرافی نیاز به معاینه حضوری است