ا.ف
عنوان :

مشکل گوارشی

متخصص بیماری های کودکان
سلام مجدد وممنون
مدفوعش سفت هست و تا چندروز پیش که سیب زمینی میخورد شکمش دفعات زیادومقدارکم کارمیکرد ولی سیب زمینی که قطع شد از دوروز بعدیعنی از چهارشنبه یکروز درمیان و روزی یکبارشکمش کارکرده که بازم به سختی بوده و گریه کرده و مدفوعش سفت بوده .مترونیدازول داده شه؟صدای پیچیدن باد داخل شکمش موقع شیرخوردن خیلی زیاده،مترونیدازول داداه شه؟

تست الرژی دادیم تاچندروز دیگه جوابش میاد

نئوکیت میخوره باید قطع بشه؟
کلسیم د قبلا داده بودید و نه ماهگیش به مدت یک ماه مصرف کرد باز ادامه بدیم

سلام
شیر نیوکیت را قطع نکنید
بر ای نفخ معده از قطره لاکتاز لدونس روزی یه بار 8 قطره میتوانید استفاده کنید
یبوست دلیلی بر عدم تحمل ماده غذایی نیست وبا کمی آب ولرم یا روغن زیتون,و.... برطرف میشود

منتظر جواب ازنایس حساسیت بمانید

درحال حاضر کلسیوم سیترات موجود نیست از بکسالکی کلسیوم سافت را جایگزین کنید

🙏