ف.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص بیماری های کودکان
از 8 ماهگی که ریزش شروع شد اولش خیلی کم بود از اواخر 10 ماهگی خیلی زیاد شد ..موهای بلند وسط سرش نمیریزه بیشتر ریزش موهای کوتاه جلوی سر و یکمی هم از پشت سر..آزمایش هم مال 8 ماهگی هست.چند ماه از کش و گل سر استفاده نکردم ولی 20 روز تو ماه ریزش خیلی کم میشد ولی دوباره شروع میشد

هر زمان چکاپ آزمایشگاهی,داشت هورمون های استروژن و تستوسترون را هم برای کودک چک,کنید