S.d
عنوان :

دو دوره پشت سر هم ال دى

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشىد
میخواستم بدونم من تا چند روز دیگه قرص ال دیم تموم میشه میخواستم بدونم اگه بعد از تموم شدن بسته اول تا یک هفته بعدشم قرص بخورم که پریود نشم مشکلى پیش نمیاد ؟؟؟صلا همچین چیزى میشه که دو بسته قرص پشت سر هم باعث جلوگیرى از پریود شدن میشه؟؟؟
چون بعد از تموم شدن قرص و پریودى من میخوام مشهد برم نمیخوام پریود شم من 6 دونه قرصم مونده و 10 روز دیگه پریود میشم
ممکنه من 10 تا دیگه قرص ال دى بخورم که بعد از تموم شدنش پریود شم

میتونید بدون قطع قرص تا زمان برگشت به مصرف ادامه بدید