م.ص
عنوان :

برطرف کردن ریزش سکه ای مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
من از همسرم جدا شدم دارای،یک فرزند پسر هستم که 5 سالشه و پیش من زندگی میکنه و داروی ریسپریدون هم مصرف میکنه
حدود 4 ماه پیش پدرش که قبلا هرازگاهی باهاش دیدار داشت به پسرم گفته که دیگه نیا پیشم
حالا حدود یه ماه هست که ریزش مو پیدا کرده یا به صورت سکه ای یا اینکه بعضی قسمت ها کم پشت شده حالا دکتر براش یه داروی ترکیبی درست کرده هر شب قبل از خواب براش میزنم عکس سر و داروشو براتون ضمیمه میکنم لطفا راهنمایی کنید

با سلام
بسیار متاسف شدم که کودک شما دراین سن در شرایط استرس شدید روحی قرار گرفته و این نوع ریزش مو مستقیما به شرایط روحی فرد مرتبط است درمان دارویی پوستی مناسب است اما پاسخ به درمان صرفا با دارو امکان پذیر نیست و یک مشاور کودک میتواند در بهبود اوضاع بسیار کمک کند

ممنونم ازتون آقای دکتر
چه مولتی ویتامینی برای این بیماری توصیه میکنید
آیا نیاز هست؟

شربت مولتی ویتامین مینرال مخصوص کودکان که در حال حاضر برندهای مختلفی در بازار هست و فرق چندانی باهم ندارند روزی یک قاشق میتواند تاثیر کمک کننده داشته باشد