م.م
عنوان :

اسهال آبکی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختر من یک ماهه که اسهال داره آبکی داره دفع آتش زیاد نیست ولی کاملا آبکیه و بدبو آزمایش دادیم و خودتون گفتین حساسیت به کازیین هست درصورتی که ما از بیست روزگی متوجه آلرژیش شدیم و بهش فقط شیر پپتی جونیور دادیم و گفتین پدی لاکت و اسید فولیک بدین و لاکتاز که متاسفانه تاثیری نداشت
لطفا رهنمایی کنید چون متاسفانه نه تنها در این یک ماه وزن اضافه نکرده که 100 گرم هم وزن کم کرده ...توروخدا کمکم کنید چندتا متخصص هم تو شهر خودمون بردیم ولی افاقه نکرده

سلام
قطره رامنوفلور روزی یک بار 10 قطره
شربت مترونیدازول روزی دوبار بر اساس سن کودک تا 10 روز
کپسول کروون 10000 واحدی روزی سه بار 1/3 همراه شیر یا غذا با توجه به سن کودک
شیر ایزومیل را برای سه هفته بجای پپتی جونیور میتوانید بدهید

آزمایش مجدد مدفوع برای سو جذب
اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص و شربت زبنک گلوکونات روزی یک بار 2 سی سی