م.گ
عنوان :

استفراغ و غذا نخوردن کودک 8 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و خسته نباشید. دختر من سه ماهه بود که ویزیتش کردین و تشخیص حساسیت به شیر و رفلاکس درجه 2 دادین و با توجه به عدد کلپروتکتین که 112 بود فرمودین یک وعده شیر مادر و یک وعده شیر پپتی جونیور بخور. با مصرف داروها و شیر خشک شرایط دخترم خوب شد. درمانگاه که میبریم میگن رشدش مناسبه و مشکل خاصی هم نداشت. از شش ماهگی تقریبا هر ماه 500 گرم وزن میگیره که درمانگاه میگه مناسبه.الان هشت ماهشه و از حدود هفت ماهگی دیگه شیر مادر نخورد و شیر من خشک شد کامل و از یکی دو ماه قبل هم چون دیگه استفراغ نمیکرد امپرازول و موتیلیوما قطع کردیم و مشکلی هم نداشت و استفراغ نمیکرد تو این مدت. حدود دو هفته قبل سرما خورد از اون روز تا الان که سرماخوردگیش خوب شده شیر پپتی جونیورا اصلا نمیخوره قبلشم بد میخورد البته ولی الان اصلا شیشه نمیگیره با قاشق باید بهش بدیم غذا هم خیلی بد میخوره از اول که شیر یا غذا بهش میدیم عق میزنه و با عق زدن میخوره با اینکه برنامه غذاییش مثل قبله و تغییری ندادیم و استفراغم خیلی میکنه حتی تو این مدت روزی دو الی سه بار استفراغ کرده. من احتمال دادم از سرماخوردگی یا دندون درآوردنش باشه ولی الان هم سرما خوردگیش خوب شده و هم دو تا دندون پایینش دراومده ولی همچنان همون طوره.کلپروتکتینم هنوز تکرار نکردیم و منتظریم پایان 9 ماهگی که فرمودین تکرار کنیم.حالا سوالم اینه
1. شیر خشکشا نمیتونیم عوض کنیم چون این خیلی بدمزس و حس میکنم به خاطر مزشه که دیگه نمیخوره.
2.امپرازول و موتیلیوما نباید قطع میکردیم و الان باید چیکار کنیم دوباره بدیم؟ با توجه به اینکه تو این یکی دوماه کاملا خوب بود.
من خیلی نگرانش هستم وضعیت شیر و غذا خوردنش خیلی بد شده خیلی زیاد و چیزیم میخوره استفراغ میکنه. لطفا راهنمایی کنید ممنون.

سلام از شیرهایی,مانند هیپ 2 یا گلدن گات یا اینفترینی میتوانید استفاده کنید رو زاته یه بار 90 سی سی کافی است

بعد از قطع داروها درصورت تشدید یا برگشت ریفلاکس به دلیل دندان . واکسن. مسافرت یا بیماری از شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی میتوانید بدهید .درصورت عدم دسترس به این دو دارو از همان دارو های قبلی تا پایان بکسالکی میتوانید مجدد بدهید

🙏