ف.م
عنوان :

برنامه غذایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر.من چند وقت پیش برای پسرم ازتون سوال کرده بودم.پسرم مشکل بلع داشت و اینکه قبلا رفلاکس هم داشت.الان خدا رو شکر دیگه بالا نمیاره و مشکل رفلاکسش حل شده.و بلعش هم خیلی بهتر شده.فقط غذا خیلی بد میخوره و به گفته شما من دیگه اصلا بهش اصرار نمی کنم و همین تاثیر داشته و چند قاشقی میخوره، دفعش هم مشکلی نداره.شیر دو بار میخوره یک 90سی سی موقع خواب روز و یک 180سی سی موقع خواب شب.دهانه شیشه شیرش هم بعد از 18ماهگی خیلی گشاد کردم یه جورایی مثل لیوان براش.شما گفتین رویال ژل کیندر بهش بدم.الان سوالی که دارم اینه که شیر خشک بهش چی بدم.وهمینطور امگا 3ویا شربت زینک و قطره آهن لازمه بهش بدم!؟وزنش الان12کیلو شده یه مدت بخاطر دندوناش وزن کم کرده.25ماهش هم هست.
بی زحمت یه برنامه غذایی و اینکه مولیتی ویتامین چی بهش بدم و شیر خشک تا به مشکل بر نخوره.پسرم به آجیل اینا هم آلرژی داره.و یه سوال دیگه میتونم بهش موز بدم!؟

سلام دراین سن کودک منعی برای این ماده غذایی ندارد مگر مواردی که با مصرف آن واکنش آلرژیک نشان دهد و غذای کودک غذای,سفره است
شربت هانی ژل دایا و امگا امگا هانسال روزانه 3 سی سی
آهن شربت فلورادبکس روزانه 5 سی سی
ویتامین دی 3 هفته ای یک بار هانسال 20 قطره کافی است