ا.ا
عنوان :

کمر درد و پا درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من 41 سالمه
دو سه ماهی است که اضطراب دارم البته سال گذشته نیز داشتم(اضطراب و وسواس فکری) و بمدت 6-7 ماه قرص پاروکستین مصرف کردم دو هفته پیش نیز دکترم مجدد این قرص را تجویز کرد گفت اضطرابه داره تکرار میشه ولی چون از خوردن قرص اعصاب میترسم این بار مصرف نکردم البته از نظر روحی حالم نسبت به قبل خیلی بهتر شده
ولی
سر درد کمر درد و دست و پا درد (هر دو پا که پای راستم بیشتره و احساس خستگی داره ولی جوری نیست که نتوانم راه برم و گاها گز گز میکنه ) پایین کمرم گاها سمت راست باسنم درد دارم
بعضی مواقع هم دست چپم بی حاله
دردها هر روز و بصورت مداوم نیست یک روز پای راستم درد داره روز بعد خوبه دوباره روز بعد احساس خستگی و درد دارم اوایل پای چپم از زیر زانو درگیر بود الان بیشتر پای راستمه و از باسن
نظر دکتر عمومی اسپاسم عضلانی بود و عصبی است من تو اینترنت که خوندم بیماری ام اس هم برخی از این نشانه ها را دارد البته بیحسی ندارم ولی احساس خستگی سرگیجه دارم و وقتی پاهایم خسته میشه( بدون فعالیت خاصی )این منو میترسونه و ذهنمو سمت ام اس میبره
پارسال ام ار ای و خیلی آزمایش های دیگه دادم چون فکر می کردند مریضم ولی هیچ مشکلی نبود امسال هم چکاب دادم خوب بود
به نظرتون علائم ام اس را دارم و لازمه ام ار ای بدهم ؟
یا خستگی و... از بیماری اضطراب است ؟
عکس ندارم
موقع خوابیدن هم چه بهپهلو چه پشت درد و خستگی پاهایم هست صبح بهتر میشه و بعدا دوباره شاید بعد از چند ساعتی شروع شه شایدم روز بعد

سلام. معاینه تون برای تشخیص دقیق لازمه، بهتره ام ارای مغز و گردن و کمر انجام بشه، در صورت نرمال بودن همه ، علائم اضطرابی باعث بروز دردهای منتشر هست و باید درمان بشه.

یعنی فکر می کنند ام اس هم باید بررسی شود
خطرناکه
خانم دکتر اگر موضوع اضطراب باشه شما گفتگو درمانی را پیشنهاد می کنید یا دارو درمانی مخصوصا برای من که از دارو میترسم
مرسی
🙏